Wetenschappelijke achtergrond

De basisprincipes van bioresonantie vinden hun oorsprong in de quantummechanica en biofysica. Tijdens de vijfde Solvay-conferentie in 1927 in Brussel, kwamen enkele van de grootste wetenschappers samen om te discussiëren over de fundamenten van de quantummechanica. Bekende namen als Albert Einstein, Niels Bohr, Werner Heisenberg en Erwin Schrödinger bespraken hoe materie en energie in golven bestaan en hoe alles in de natuur een eigen frequentie heeft.

Deze baanbrekende inzichten vormden later de basis voor biorecognition. De ontdekking dat alles in het universum uit trillingen bestaat, bracht wetenschappers ertoe te onderzoeken hoe deze trillingen invloed kunnen hebben op de gezondheid van het menselijk lichaam. Dit leidde uiteindelijk tot de ontwikkeling van bioresonantietherapie, waarbij specifieke frequenties worden gebruikt om het lichaam weer in harmonie te brengen.

 

Hoewel bioresonantie door sommige mensen als alternatief wordt gezien, is het in werkelijkheid gebaseerd op wetenschappelijke principes.
 

Onderzoek toont aan dat elektromagnetische frequenties een meetbare invloed kunnen hebben op biologische systemen. Verschillende studies hebben aangetoond dat het lichaam inderdaad reageert op specifieke frequenties, wat de effectiviteit van bioresonantie ondersteunt.

 

Bioresonantie wordt wereldwijd toegepast door therapeuten en artsen die werken met een holistische benadering van gezondheid. Het biedt een natuurlijke, pijnloze en effectieve manier om de gezondheid te verbeteren en het zelfhelend vermogen van het lichaam te ondersteunen.

 

Een leuk weetje!
In Nederland valt bioresonantie onder complementaire zorg, maar in landen zoals Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en Rusland wordt bioresonantietherapie al medisch toegepast.

We hebben je toestemming nodig om de vertalingen te laden

Om de inhoud van de website te vertalen gebruiken we een externe dienstverlener, die mogelijk gegevens over je activiteiten verzamelt. Lees het privacybeleid van de dienst en accepteer dit, om de vertalingen te bekijken.